Χαλκίδα, Εύβοια

 

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Εύβοιας την Χαλκίδα. Μια πόλη με μεγάλη ιστορία, αξιοθέατα και πολλές προτάσεις για να περάσει κάποιος ευχάριστα κάθε στιγμή. Η Εύβοια αποτελεί ιδανικό προορισμό διακοπών όλο το χρόνο. Έχει υπέροχες παραλίες, αξιοθέατα, μουσεία, τουριστική οργάνωση, εστιατόρια, καφετέριες, σημεία ενδιαφέροντος και προτάσεις για εκδρομές, ότι επιθυμεί ο καθένας μπορεί να το απολαύσει. Η Εύβοια είναι επίσης ιδανικός προορισμός για δραστηριότητες στη φύση, όπως πεζοπορίες, ποδηλασίες βουνού και γενικά σπορ δράσης. Παρακάτω θα δείτε σε περιγραφή κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις για όσο βρίσκεστε στην Εύβοια.

Το Ξενοδοχείο John’s βρίσκεται στην καρδιά της Χαλκίδας, σε σημείο ιδανικό για να απολαύσετε τα καλύτερα και τις ομορφιές της πόλης. Βρίσκεται κοντά στην αγορά, τα δικαστήρια και την παραλία που είναι πλέον γνωστή για τα καφέ, και τα ουζερί της. Μια βόλτα θα σας χαλαρώσει ενώ μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το φαγητό σας με θέα τη θάλασσα. Η παλιά γέφυρα είναι πολύ κοντά επίσης, και έτσι θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το φαινόμενο της παλίρροιας του Ευρίπου.

ΧΑΛΚΙΔΑ

Η Χαλκίδα είναι η πρωτεύουσα της Εύβοιας και είναι μια πόλη μοντέρνα αλλά και γραφική. Όμορφη και με άριστη τουριστική υποδομή αποτελεί ιδανική πρόταση για βάση διαμονής και το ξενοδοχείο μας βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Η Εύβοια αποτελεί ιδανικό προορισμό και για διακοπές εναλλακτικού τουρισμού. Οι λάτρεις των σπορ και της δράσης σίγουρα δεν θα απογοητευτούν και μπορούν να απολαύσουν πολλές δραστηριότητες κοντά στη φύση κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Στην Εύβοια υπάρχουν εκκλησίες και μοναστήρια ιδιαίτερου θρησκευτικού ενδιαφέροντος που αξίζει να επισκευθείτε. Είναι γεγονός ότι προσελκύουν αρκετούς επισκέπτες και μάλιστα διεθνούς προέλευσης, αφού ανθεί ιδιαίτερα ο θρησκευτικός τουρισμός παγκοσμίως.

κάντε την κράτησή σας

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

 

Το ξενοδοχείο μας παρέχει ειδικές τιμές για τους επαγγελματίες που επισκέπτονται την πόλη μας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας στο 2221024996

Αγγελή Γοβιού 9 – Χαλκίδα
Εύβοια, 34100
Τηλ: ( + 30 ) 2221024996 - 2221024997 - 2221024998
Email: info@johnshotel.gr
Αριθμός Ειδικού Σήματος Λειτουργίας – (ΜΗΤΕ): 1351K013A0021100