ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ COVID-19

Η διοίκηση και το προσωπικό του ξενοδοχείου John’s, δεσμευόμαστε ώστε να σας παρέχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ για την προσπάθεια καταπολέμησης του COVID-19.

πιο συγκεκριμένα:

Δημόσιοι χώροι

Όλες οι επιφάνειες καθαρίζονται με αυξημένη συχνότητα από προσωπικό του οποίου η αποκλειστική απασχόληση είναι αυτή και με καθαριστικά κατάλληλα για την καταπολέμηση του ιού.

Απολύμανση χεριών

Σταθμοί απολύμανσης χεριών έχουν εγκατασταθεί στις εισόδους του ξενοδοχείου, σε κάθε όροφο, σε χώρους αναμονής στη ρεσεψιόν, κοντά στους ανελκυστήρες, στα γραφεία μας, στους χώρους του πρωινού, καθώς και στους χώρους του cafe-bar-restaurant Mystic που στεγάζεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου.

Δωμάτια

Η καθαριότητα των δωματίων γίνονταν πάντα σχολαστικά. Σε κάθε αναχώρηση αλλάζονται σεντόνια, μαξιλαροθήκες, κουβερλί αλλά και προστατευτικό στρώματος και μαξιλαριών. Εφαρμόζονται τα αυστηρότερα πρωτόκολλα για τον καθαρισμό όλων των επιφανειών με ισχυρά απολυμαντικά. Πατώµατα, εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες επίπλων απολυµαίνονται σχολαστικά όπως και όλα τα είδη µε τα οποία µπορείτε να έρθετε -άφοβα- σε επαφή: τηλεκοντρόλ, τηλέφωνο, διακόπτες, πόµολα, ενηµερωτικά έντυπα και κατάλογος, πορτατίφ, µπουτόν, κάγκελα και όλα αυτά που εσείς µπορεί να µην είχατε καν σκεφτεί, εµείς όµως τα έχουµε απολυµάνει ήδη. Απολυµαίνουµε επίσης πολύ σχολαστικά την τουαλέτα και όλα τα σταθερά και κινούµενα σε αυτήν αντικείµενα.
Τα περισσότερα από αυτά γίνονταν φυσικά και πριν την λήψη των έκτακτων µέτρων. Αυτά που έχουν προστεθεί στην ενίσχυση της προστασίας όλων μας είναι ο καθαρισμός όλων των επιφανειών (τοίχοι, κουρτίνες, πάτωμα, μπάνιο, έπιπλα) με ατμοκαθαριστή η με το εκάστοτε ειδικό μέσον, σε κάθε αναχώρηση. Επιπλέον ο πολύωρος αερισμός όλων των δωματίων μετά από κάθε αναχώρηση. Κατά την διαμονή σας το προσωπικό µας δεν θα εισέλθει για να σας καθαρίσει το δωµάτιο εκτός και µόνο εάν εσείς µας το ζητήσετε.

Αλλαγή ωραρίου check in – checkout

Όλα αυτά φυσικά απαιτούν περισσότερο χρόνο από το προσωπικό μας και για αυτό το check in πλέον μεταφέρεται στις 15.00 και το checkout στις 11.00.

Κοινωνική αποστασιοποίηση

Η σήμανση σε δημόσιους χώρους θα υπενθυμίσει στους επισκέπτες μας να διατηρήσουν κοινωνικές αποστάσεις.

Αίθουσα πρωινού / All day cafe-r-restaurant Mystic

Στoυς χώρους εστίασης οι αποστάσεις έχουν προσαρμοστεί σύμφωνα με τις υποδείξεις των ειδικών και συμμορφωθήκαμε με τα υποχρεωτικά όρια χωρητικότητας. Το πρωινό, όπως και κάθε γεύµα ή σνακ ετοιµάζεται από άτοµο του οποίου η αποκλειστική απασχόληση είναι µόνο αυτή και µόνο για τον εκάστοτε πελάτη κάθε φορά. Όλα τα σερβίτσια (πιάτα, ποτήρια και µαχαιροπήρουνα) πάντα απολυµαίνονται στο πλυντήριο στους 85o C.

Αγγελή Γοβιού 9 – Χαλκίδα
Εύβοια, 34100
Τηλ: ( + 30 ) 2221024996 - 2221024997 - 2221024998
Email: info@johnshotel.gr
Αριθμός Ειδικού Σήματος Λειτουργίας – (ΜΗΤΕ): 1351K013A0021100

     

κάντε την κράτησή σας