ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ COVID-19

Η διοίκηση και το προσωπικό του ξενοδοχείου John’s, δεσμευόμαστε ώστε να σας παρέχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ για την προσπάθεια καταπολέμησης του COVID-19.

πιο συγκεκριμένα:

Δημόσιοι χώροι

Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι, ρεσεψιόν, εστιατόριο, μπαρ, τουαλέτες, καθαρίζονται και απολυμαίνονται πολύ τακτικά από το προσωπικό μας με καθαριστικά κατάλληλα για την καταπολέμηση του ιού.

Απολύμανση χεριών / κλειδιών

Σταθμοί απολύμανσης χεριών έχουν εγκατασταθεί στις εισόδους του ξενοδοχείου, σε χώρους αναμονής, στη ρεσεψιόν, κοντά στους ανελκυστήρες, στα γραφεία μας, στους χώρους του πρωινού, καθώς και στους χώρους του bar-restaurant Mystic που στεγάζεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου. Στην ρεσεψιόν υπάρχει ειδικό μηχάνημα αποστείρωσης των κλειδιών όπου μπορείτε να τοποθετείτε τα κλειδιά σας κατά την είσοδο και έξοδο σας, διασφαλίζοντας έτσι και την αποφυγή της επαφής των κλειδιών σας με το προσωπικό της ρεσεψιόν.

Δωμάτια

Η σχολαστική καθαριότητα των δωματίων είναι κάτι που γινόταν ανέκαθεν. Σε κάθε αναχώρηση αλλάζονται σεντόνια, μαξιλαροθήκες, κουβερλί αλλά και προστατευτικό  στρώματος και  μαξιλαριών. Εφαρμόζονται τα αυστηρότερα πρωτόκολλα για τον καθαρισμό όλων των επιφανειών με ισχυρά απολυμαντικά. Πατώµατα, εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες επίπλων απολυμαίνονται σχολαστικά όπως και όλα τα αντικείμενα συχνής επαφής, όπως τηλεκοντρόλ, τηλέφωνο, διακόπτες, πόµολα, ενηµερωτικά έντυπα και  κατάλογος, πορτατίφ, µπουτόν, κ.λ.π

Τα περισσότερα από αυτά  γίνονταν φυσικά  και πριν την λήψη των έκτακτων µέτρων.  Αυτά που έχουν προστεθεί στην ενίσχυση της προστασίας όλων μας είναι ο καθαρισμός όλων των επιφανειών (τοίχοι, κουρτίνες, πάτωμα, μπάνιο, έπιπλα) με ατμοκαθαριστή σε κάθε αναχώρηση. Επιπλέον ο πολύωρος αερισμός όλων των δωματίων μετά από κάθε αναχώρηση. Κατά την διαμονή σας προσωπικό µας δεν θα εισέλθει για να σας καθαρίσει το δωµάτιο εκτός και µόνο εάν εσείς µας το ζητήσετε.

Αλλαγή ωραρίου check in – checkout

Όλα αυτά φυσικά απαιτούν περισσότερο χρόνο από το προσωπικό μας και για αυτό το check in πλέον μεταφέρεται στις 15.00 και το checkout στις 11.00.

Κοινωνική αποστασιοποίηση

Η σήμανση σε δημόσιους χώρους θα υπενθυμίσει στους επισκέπτες μας να διατηρήσουν κοινωνικές αποστάσεις.

Αίθουσα πρωινού / Bar/ restaurant Mystic

Στoυς χώρους εστίασης οι αποστάσεις έχουν προσαρμοστεί σύμφωνα με τις υποδείξεις των ειδικών και συμμορφωθήκαμε με τα υποχρεωτικά όρια χωρητικότητας. Υπάρχει αποκλειστικό άτομο στον μπουφέ του πρωινού που θα αναλάβει να σας σερβίρει οτιδήποτε επιθυμείτε, έτσι ώστε να μην έρχεται ο καθένας σε επαφή με τα σκεύη και τα τρόφιμα. Όλα τα σερβίτσια (πιάτα, ποτήρια και µαχαιροπήρουνα) πλένονται στους 85oC και όλα τα τραπέζια απολυμαίνονται σχολαστικά μετά από κάθε χρήση.

Αγγελή Γοβιού 9 – Χαλκίδα
Εύβοια, 34100
Τηλ: ( + 30 ) 2221024996 - 2221024997 - 2221024998
Email: info@johnshotel.gr
Αριθμός Ειδικού Σήματος Λειτουργίας – (ΜΗΤΕ): 1351K013A0021100